Searching...

My Fellow Bloggers From The Czech Republic

On friday I spent some time with my friends, makeup and nail polish addicts like me. I am so glad I know these girls and can share with them my love for this stuff. So I thought I would introduce them to you. They all have beauty blogs and I am sure you will find a lot of inspiration. Here they are:
  • Dayah and her blog DAY LOVES COLORS: I know Dayah quiet a long time now and we share a big addiction to nail polish. We made many and many orders together and it is always fun when we see each other :) I love her blog, you get to know the pros and cons about every polish (not only) that she posts about. She loves red, which you don´t find on my blog much. The blog is partially in english.

  • Viennettka and her blog MU MANIAK VIENNETTKA: Another lovely girl. She started her blog just a few weeks ago, but already posted a lot of beautiful pictures of nail polish and her gorgeous eyes. I love the shape of her nails. Her blog is in czech only, but you can use a google translator.
  • Yarisse and her blog JUST A BEAUTY BLOG: Yarisse is posting very interesting posts on everything: nail polish and makeup. I am so glad she writes in both languages. I admire her for her passion, she is working and still has time to write her blog. Be sure to visit!
  • Diancik and her blog DIVI MAKEUP: I don´t know how she does it, but she is better and better with every eye makeup that she posts. She can paint wonders! If you don´t know how to make your eye makeup, be sure to visit her blog and you will get tons of inspiration.

V pátek jsem měla menší srazík s kamarádkami, makeupvými a lakovacími maniačkami jako já. Jsem moc ráda, že holky znám a můžeme se spolu podělit o naši velkou vášeň. Napadlo mě, že bych vám je mohla představit. Všechny blogují o kosmetice a jsem si jistá, že u nich najdete spoustu inspirace. Tady jsou:

  • Dayah a její blog DAY LOVES COLORS: Day znám už docela dlouho a sdílíme spolu velkou závislost na lacích na nehty. Už jsme spolu udělaly několik velkých objednávek laků a vždycky, když se vidíme, je spousta zábavy :) Její blog mám moc ráda, pokaždé se dozvím pozitiva i negativa laku na nehty (nejen), o kterém zrovna píše. Miluje červenou, kterou třeba u mě na blogu moc nenajdete.

  • Viennettka a její blog MU MANIAK VIENNETTKA: Další úžasná holka, která svůj blog založila teprve před pár týdny, ale už teď tam můžete najít spoustu úžasných fotek. Nejen že bloguje o lacích na nehty, ale také má úžasné fotky svého líčení. Má nádherný tvar nehtíků, radost se na ně koukat.

  • Yarisse a její blog JUST A BEAUTY BLOG: Yarisse píše moc zajímavé příspěvky téměř o všem, jak o kosmetice, tak o lacích. Hrozně obdivuju její zápal pro věc. Píše blog, ikdyž pracuje a ještě to zvládá dvojjazyčně! Určitě k ní zavítejte, čeká vás spousta zajímavého čtení.

  • Diancik a její blog DIVI MAKEUP: Nevím, jak to dělá, ale je s každým líčením lepší a lepší. Dokáže namalovat doslova zázraky! Pokud nevíte, jak si nádherně namalovat oči nebo prostě nemáte žádné nápady, určitě se k ní mrkněte. Najdete tam tuny inspirace.

0 comments:

Post a Comment

 
Back to top!