Searching...

Where I Buy My Polishes / Kde Nakupuju Laky

I am writing this post especially for my czech readers. It is really hard to be a nail polish addict in my country :/ OPI costs about 17 dollars (and is way behind with new collections) and cheap polishes are poor quality. Being a student and having limited money, I have to try and spare every dollar. I shop at these places:
.
TRANSDESIGN: One of very few shops that ship internationally. They even ship by USPS flat rate boxes which are a great way to save on fees. Good prices and very fast communication and dispatch time. The only thing I lack is Color Club polishes, otherwise great shop.
.
VICTORIA´S NAIL SUPPLY: Sadly they don´t send internationally, but I hope they will soon. They have one of the best prices and my favourite Color Club. New collections come really fast :)
.
OC NAIL ART: Where else could you go and buy your Konad? :) Internationall shipping is free over 40 dollars and you can fing 30% off codes on many bloger sites. Reccomed!
.
MAIANDJAYS (ebay seller): This seller is great for buying new OPI collections, they have them very soon and the great thing is that they offer free internationall shipping on ten or more bottles of single polish (which is really easy to put together).
.
HEAD 2 TOE BEAUTY: This is where I used to buy mostly. They had really good prices. Now they don´t ship China Glaze, don´t have new collections of OPI and have overpriced Essie. The communication with them wasn´t the best, so I don´t reccomend them anymore. What a shame.
.
Tenhle příspěvek píšu hlavně pro mé české čtenáře. Být lakovým závislákem je u nás docela těžký :/ OPI stojí 320Kč (a nové kolekce přicházejí se šíleným zpožděním) a levné laky za moc nestojí. Stačí trošku chtít a máte perfektní laky za ceny pod sto korun, OPI mírně nad. Sama jsem studentka a šetřím kde se dá, takže tady nakupuju nejraději:

TRANSDESIGN: Jeden z mála obchodů, co posílá i do zahraničí. Určitě využijte jejich nabídky zvýhodněných zásilek (USPS flat rate box). Dobré ceny a velmi rychlá komunikace a expedice balíčku. Jediné, co mi tady chybí jsou laky Color Club.

VICTORIA´s NAIL SUPPLY: Bohužel neposílají k nám, ale doufám, že brzo budou. Ceny mají jedny z nejlepších na trhu a hlavně mají můj milovaný Color Club. Nové kolekce mají jako jedni z prvních. Při nákupu využijte služeb ShopGuru.

OC NAIL ART: Kde jinde nakupovat Konad než tady? :) Poštovné k nám je nad 40 dolarů zdarma a na mnoha blozích můžete najít kupóny na 30% slevu (např. Scrangie).

MAIANDJAYS (ebay prodejce): U tohoto prodejce nejraději nakupuju nové kolekce OPI, které získává velmi brzo. (už neplatí: Při nákupu se vyplatí vzít deset laků, máte tak poštovné zdarma i do ČR a laky tak vyjdou opravdu velmi výhodně.)

HEAD 2 TOE BEAUTY: Tady jsem dřív nakupovala nejčastěji, měli dobré ceny. Teď už k nám neposílají China Glaze, nemají nové kolekce OPI a zdražili Essie. Kominikace taky nebyla zrovna nejrychlejší, takže už je bohužel nemůžu doporučit.

0 comments:

Post a Comment

 
Back to top!